Wij verwelkomen jullie graag op onze boerderij die gelegen is te midden van uitgestrekte weiden en velden. Op wandelafstand zijn er verschillende bossen waarin het aangenaam vertoeven is.

We beschikken over een grote buitenpiste met opstapperron. Indien de weersomstandigheden te slecht zijn om buiten te werken, hebben we eveneens een kleine binnenpiste zodat de activiteiten bij slecht weer alsnog kunnen plaatsvinden.

Op onze boerderij is voldoende plaats om op een veilige manier ook buiten de piste te werken met de paarden en de andere dieren (ruime paddock, grote weiden, lange oprijlaan,…).

We hebben een gezellige gespreks- en wachtruimte waar intake- en tussentijdse gesprekken kunnen plaatsvinden. Ouders/familieleden kunnen gebruik maken van deze ruimte om tijdens de sessie van hun kind/partner rustig te wachten, een boekje te lezen, te ontspannen, … bij een kopje koffie of thee.

In het voorjaar zal onze boerderij uitgebreid worden met een aantal zorgdieren: We verwachten dan geiten, kippen en konijnen. Ook zullen we in de toekomst een grote polyvalente ruimte ter beschikking hebben waarin voldoende ruimte zal zijn voor de ontvangst van grotere groepen in kader van teambuilding, groepsbezoeken, educatieve programma’s etc.

Momenteel hebben onze ouders nog een actieve kalverhouderij op de boerderij. We delen dus het erf maar er er is plaats genoeg voor iedereen. We kijken er naar uit jullie hier te mogen ontvangen.