Babette en Binoche

Babette en Binoche zijn onze ezeltjes. Babette wordt bijna 1 jaar en is super schattig. Binoche is 4 jaar en is heel lief en aanhankelijk.

Ze zijn goede vriendinnen en gaan graag mee wandelen. Wanneer iemand op het erf komt, zullen ze altijd nieuwsgierig komen kijken.

Babette en Binoche heten iedereen welkom. Kom gerust eens ezel knuffelen!

Geitjes

Trots stellen we jullie onze geitjes voor!  De twee grootste geiten zijn Pauline en Paulette. Zij zijn in de zomer moeder geworden van Mathilda & Modest en van Frits & Franky. De kleintjes groeien als kool maar zijn nog steeds super schattig! Ze spelen heel graag en worden enorm graag geaaid en geknuffeld. De moeders houden ook van een aaitje en aandacht. Verder hebben we ook nog de broertjes Marcel en Maurice. Zij zijn iets banger van aard en moeten vaak wat langer wennen aan mensen: Een perfecte oefening om geduld uit te oefenen om hen te aaien. Onze 4 kleine geitjes zijn volop ‘in opleiding’: We zullen hen leren om mee te gaan wandelen en om parcoursjes en allerhande oefeningen te doen. Omdat ze nog jong zijn doen we alles op hun rustige tempo en geven we hen voldoende tijd om te leren. Zelf krijgen we ook graag deze tijd, toch?  We schakelen onze cliëntjes en helpertjes ook vaak in om mee te werken aan de training. Hier zitten onmiddellijk een hele hoop mogelijke leerdoelen in: geduldig zijn, verbale en non-verbale lichaamstaal, grenzen aangeven, neen leren zeggen, …   Kom zeker eens langs om deze bonte beestenboel te leren kennen!

Konijnen

Onze konijntjes zijn echte hartendiefjes. Ze houden van knuffels en aaitjes en stellen iedereen op zijn gemak. Wat is er nu meer rustgevend dan een snoezig zacht konijntje aaien? Omdat sommigen best lange haartjes hebben, worden ze ook regelmatig geborsteld. Kom jij eens mee helpen? Ze zijn trouwens dol op de konijnenslingers vol lekkers die we vaak tijdens de dierendagen maken: heerlijke groentjes en fruitjes die we dan aan een touwtje in hun hok hangen. Wat worden ze graag verwend.

Cavia’s

Onze twee cavia’s wonen het minst lang op de boerderij: Misha en Masha zijn twee vrouwtjes cavia’s die goede vriendinnetjes van elkaar zijn geworden. Ze zitten graag samen in een hokje maar zijn nog een beetje bang als er veel mensen in de buurt zijn. Ze houden wel van een knuffel en kunnen ook heel rustig van wat lekkere spinazie knabbelen op je schoot. Ze willen jullie graag leren kennen!

Kippen

Onze kippen kan je ook nog leren kennen. Ze zitten in een hok naast de konijnen en lopen dus niet los rond op het erf. Dit laten we niet toe omdat er best veel mensen zijn die kippen een beetje spannend vinden! Onze kippen komen steeds nieuwsgierig kijken als er mensen in de buurt zijn en leggen plichtsgetrouw elke dag een lekker eitje. We kunnen hen ook aaien. Dit is vaak een hele overwinning voor mensen die in het begin een beetje bang zijn.